تبلیغات X
بک لینک ارزان و رایگان دانشگاهی
امیر نظری
تلویزیون سامسونگ
دیجی بروز
قطعات گیربکس
ساعت هوشمند
خرید کفش تبریز
طراحی سایت فروشگاهی
پروژه آماده افتر افکت
موشن گرافیک آماده
دوره اسکین کر
فروشگاه اینترنتی
طراحی سایت
وارد کننده پخش عمده لیست قیمت خرید لوازم جانبی کامپیوتر شبکه و لوازم جانبی موبایل در تهران دی نت
قطعات اصلی کامپیوتر قیمت خرید قطعات اصلی پردازنده اینتل ای ام دی مادربرد رم کامپیوتر هارد دیسک کارت گرافیک حافظه SSD پاور کیس اوستا آی تی ایسوس ازراک گیگابایت ام اس آی بایوستار
قیمت سیمان
Revit انجام پروژه رویت
خرید لباس نوزادی
قارچ شیتاکه
آموزش تعمیر برد پکیج
پارس ایر
شیائومی
اینجا
باربری کرمانشاه
چه عواملی باعث پوسته شدن پاهای می شود؟
فروشگاه ساز حرفه ای
ثبت سایت در گوگل
لباس ایمنی
لاستیک دوچرخه






الزامات تأسيس يک رستوران چيست؟
صفحه اول تماس با ما RSS قالب وبلاگ
jasd
samad جمعه 31 تير 1401

الزامات تأسيس يک رستوران چيست؟

يکي از ايده‌هايي که معمولاً در زمان انتخاب سرمايه‌گذاري و شغل بسيار رايج است، راه‌ اندازي رستوران است.

اگرچه اين کار در ابتدا بسيار ساده و بي‌دردسر به نظر مي‌رسد اما بايد بدانيد که راه‌اندازي حتي يک رستوران کوچک با منوي محدود نيز چالش‌هاي خود را دارا است. ما در اين مقاله کوتاه به الزامات تأسيس يک رستوران مي‌پردازيم و صفرتا صد مراحل راه‌اندازي رستوران را بررسي خواهيم کرد.

رستوران‌ داري و نياز‌هاي راه‌ اندازي رستوران

يکي از تفريحات رايج در اجتماع، خوردن غذا در رستوران است، به‌ويژه اين‌که برگزاري مهماني يا مناسبت‌ها به‌صرف غذا در رستوران بسيار افزايش‌يافته است. به همين دليل است که در سال‌هاي اخير تلاش براي راه‌ اندازي رستوران نيز با افزايش بسياري همراه بوده است. نکته مهم اينجا است که بتوان رستوراني موفق و مشهور راه‌اندازي کرد، با توجه به اين‌که رستوران‌داري اصلاً شغل آساني نيست و کسب درآمد و شهرت در اين شغل وابسته به فاکتور‌هاي بسياري است.

r1_ug68.jpg

براي اين‌که در راه‌اندازي شغل رستوران‌داري موفق باشيد نياز است که گام‌هاي استانداردي برداريد. در ادامه به مهم‌ترين الزامات راه‌اندازي رستوران اشاره مي‌کنيم:

انتخاب سبک

اولين کاري که در راه‌اندازي يک رستوران بايد انجام داد، انتخاب سبک رستوران است، شما بايد تعيين کنيد که در چه سبک غذايي فعاليت خواهيد داشت: غذا‌هاي ايراني، فرنگي يا فست فود. سبک غذايي بسيار متنوعي وجود دارد که انتخاب از ميان انواع آن‌ها با توجه به تجهيزات و تخصصي که نياز دارند يک چالش است. بنابراين بايد ابتدا اين موضوع را به خوبي بررسي کنيد و با انتخاب سبک غذايي رستوران خود شروع به تهيه منو کنيد.

موقعيت مکاني

يکي از فاکتور‌هاي اصلي موفقيت يا شکست يک رستوران موقعيت مکاني آن است. بنابراين نکته مهم بعدي در راه‌اندازي رستوران انتخاب مکان مناسب براي افتتاح يک رستوران است. در انتخاب اين مکان بايد به عوامل زيادي ازجمله دسترسي، تردد، جاي پارک و... توجه داشته باشيد.

برآورد بودجه‌ها و هزينه‌ها

يکي ديگر از کار‌هايي که بايد انجام دهيد، برآورد هزينه‌ها و بودجه‌ها در راه‌اندازي رستوران است. براي موفقيت در اين شغل بايد به همه‌چيز فکر کنيد. از اجاره يک مکان مناسب، تا خريد تجهيزات و هزينه‌هاي مرتبط با طراحي دکوراسيون، تبليغات و نيروي کار و... .

برآورد بودجه و هزينه‌ها به شما کمک مي‌کند که در انتخاب‌ها منطقي‌تر و حساب‌شده‌تر پيش برويد.

انتخاب نام

اين قسمت اگرچه بسيار هيجان‌انگيز است اما يکي از مهم‌ترين بخش‌هاي راه‌اندازي رستوران محسوب مي‌شود. انتخاب نام در واقع انتخاب هويت براي يک رستوران است، نام رستوران بايد منعکس‌کننده تم و موقعيت رستوران شما باشد. پس بايد به دنبال نام‌هاي مفهومي و مرتبط باشيد.

درخواست مجوز

براي راه‌اندازي رستوران، شايد نياز باشد که هفته‌ها يا ماه‌ها در انتظار کسب مجوز باشيد. براي اين کار بايد به اتحاديه مربوطه مراجعه کرده و فرم‌هاي لازم را پرکنيد.

دکوراسيون

دکوراسيون مناسب رستوران، يکي از مهم‌ترين راه‌هاي موفقيت و جذب مشتري است. بهتر است اين کار را به طراحان داخلي و متخصصين امر بسپاريد تا کاملاً حرفه‌اي و استاندارد طراحي و اجرا شود.

مديريت

بخش مهمي از موفقيت يک رستوران بستگي به مديريت آن دارد. براي اين‌که بتوانيد مديريت موفقي داشته باشيد نياز است که به‌روز باشيد. استفاده از نرم‌افزار رستوران به شما کمک مي‌کند تا علاوه بر نظم دهي به امور و هماهنگي بخش‌هاي مختلف، با استفاده از يک نرم‌افزار کاربردي و مناسب، مديريت کارآمدتري نيز داشته باشيد.

استخدام کارکنان

بعدازاين که همه کار‌هاي رستوران را انجام داديد نوبت به استخدام نيروي کار براي بخش‌هاي مختلف مي‌رسد. تعداد کارکنان بستگي به حجم و بزرگي کار دارد. اما حتي کوچک‌ترين رستوران‌ها نيز نياز به گارسن و سرآشپز دارند. پس در انتخاب نيروي متخصص براي اين دو عنوان شغلي نهايت دقت را به خرج دهيد. در مورد ساير نيرو‌ها ازجمله صندوقدار، حسابدار و... مي‌توانيد با کمک نرم‌افزار‌هاي موجود در اين بخش‌ها کار را بسيار علمي‌تر، به‌روزتر و ساده‌تر پيش ببريد.

تبليغات

اينک همه‌چيز براي جذب مشتري آماده است. تبليغات براي يک رستوران تازه تأسيس مي‌تواند بسيار سرنوشت‌ساز باشد. بنابراين با انجام بررسي‌هاي لازم در اين زمينه بايد به دنبال روش‌هاي مختلف تبليغاتي باشيد. بازاريابي و تبليغات به روش‌هاي مدرن را بياموزيد. در ابتداي کار براي تضمين موفقيت مي‌توانيد با آژانس‌هاي تبليغاتي در اين زمينه همکاري کنيد.

سخت افزار و نرم افزارهاي رستوران

همان‌طور که مطالعه کرديد از آغاز تصميم‌گيري به راه‌اندازي يک رستوران تا اجراي آن راه طولاني در پيش داريد. موفقيت شما در اين راه بستگي به پشتکار و قدم‌هاي عملي و حساب‌شده‌اي است که برمي‌داريد. انتخاب يک نرم‌افزار مناسب مي‌تواند بخش زيادي از مشکلات و چالش‌هاي مديريتي شغل رستوران‌داري را برطرف سازد. استفاده از سخت افزارها و نرم افزار رستوران متناسب با نياز بسيار اهميت دارد. محاسبه سود و زيان و همچنين ارائه به موقع خدمات به مشتريان در کنار مديريت بهتر رستوران‌ها در عملکرد درخشان‌تر رستوران تاثير به سزايي دارد. اين نرم‌افزار‌ها با توجه به نياز‌هاي حوزه کاري شما طراحي شده‌اند. مثلاً اگر قصد داريد در زمينه فست فود، رستوراني را داير کنيد امکان استفاده از نرم‌ افزار فست فود که شامل برنامه‌هاي حسابداري، انبارگرداني، فروش و... مي‌شود براي شما فراهم است.

سروفراز؛ مشاوره راه اندازي رستوران و فروش سخت افزار و نرم افزار رستوران

شرکت سروفراز يکي از شرکت‌هاي معتبر در زمينه راه اندازي رستوران است. متخصصين اين شرکت در کنار شما خواهند بود تا بهترين مسير را در جهت تاسيس رستوران داشته باشيد. همچنين جهت خريد سخت افزار و نرم افزار رستوراني مي‌توانيد روي سروفراز حساب کنيد. سروفراز نمايندگي فروش محصولات نرم افزاري سپيدز را داراست. در صورت تمايل مي‌توانيد به وبسايت اين شرکت به آدرس www.sarvfaraz.com مراجعه نماييد.

منبع: جام جم آنلاين